Voor alle duidelijkheid:

Wij doen niets liever dan duidelijkheid creëren. Dat is ons vak. Dat noemen wij boodschappen doen. Helderheid communiceren op een plezierige manier. Naast onze uitgesproken ideeën hoe je dat het beste doet, beschikken wij over de technieken om daarmee op te vallen in print, rtv, beurspresentaties of op internet en zelfs met inrichting of herbestemming van vastgoed. Nieuwsgierig? Contact is zo gelegd.

 

medewerker ancel

Ancel Riesener Ontwerp en productie. Een topatleet als ontwerper. Al decennia lang smaakmaker binnen de Nederlandse ontwerpwereld en de grafische industrie. Heeft geen moeite met vroeg opstaan en ontwierp zijn eigen huis en de studio. Hij laat je ook graag alles zien van de Egmondse duinen.

medewerker door

Dorothé Ruigrok Administratie. Ze is de stille kracht bij het collectief. Zonder haar zou alles in het honderd lopen en zou de koelkast altijd leeg zijn. Dorothé heeft meer oog voor mensen en hun belangen dan voor bits en bites. Alhoewel, het is altijd een feest met haar achter het fornuis. Prima bites met heel veel vrolijkheid.

medewerker ed

Ed Bok vvvvvvv Creatief katalysator en marketeer. Kind aan huis als er 'gebouwd of omgebouwd' moet worden aan percepties. Scherpe pen en talent om de verbeelding vleugels te geven. Een wolken- en watermens die met tram 1 naar huis gaat.

medewerker ingrid

Ingrid Alkemade Architectuur en organisatie. Vindt altijd een oplossing voor groot of klein, voor binnen of buiten.

Haar vingertoppen zijn vergroeid met Sketchup en Vector-Works. Kampioen Scrabble en ze wil je graag helpen met verhuisplannen of fantastische huisvesting. De beste ideeën krijgt ze bij een potje tennis.